חנות פרחים בפסגת זאב

זר של אושר אינה חנות פרחים טיפוסית – איכות הפרחים, השירות הלבבי והיחס האישי הופכים את זר של אושר לחנות הפרחים הכי מקסימה בירושלים. אנחנו נמצאים בפסגת זאב ונותנים מענה ללקוחות רבים מירושלים ומסביבתה. מנהלת החנות, אסתי ברדה, כאן כדי לוודא שאתם נהנים מחוויית שירות מדהימה בכל פעם מחדש ומקבלים זר פרחים מושלם!

הטוב ביותר בשבילכם

הפרחים שמשמשים ליצירת הזרים מגיעים לחנות מדי יום כשהם הכי טריים שיש, ונשזרים לכדי סידורי פרחים אומנותיים במיוחד. הצוות שלנו כולל שוזרת פרחים מקצועית, שמכינה כל זר עם המון אהבה ותשומת לב, לפי הטעם האישי והבקשות של הלקוח. כדי לשדרג את התוצאה הסופית, אפשר לשלב אגרטל, סלסילה או אביזרי נוי לעיצוב הבית.

מה תוכלו למצוא בזר של אושר?

מגוון עציצים ואדניות

מחפשים מתנה מדליקה? רוצים לתת טאץ' של טבע לאדן החלון או לרענן את המרפסת עם עציצים חדשים? אצלנו בחנות תמצאו עציצים ואדניות במבחר גדלים עם פרחים צבעוניים, עשבי תיבול ועוד. נסייע לכם לבחור את העציץ המתאים ביותר לפי כמות האור שישנה היכן שימוקם, ונספק לכם הסברים וטיפים בנוגע לטיפול בצמח הנבחר.

קישוטי רכב חתן-כלה

מתחתנים? בשעה טובה! נשמח לעטר את רכב החתונה שלכם עם שלל פרחים טריים וסרטים צבעוניים, שישוו לו מראה מלכותי ביום המיוחד שלכם. את קישוטי הרכב נבחר לפי הבקשות והטעם האישי שלכם.

בואו לבקר בחנות בפסגת זאב! תמיד נקבל את פניכם בחיוך, ניתן עצה טובה ונעזור לכם לבחור זר מהמם.

לקוחות ממליצים